Gordijnen en raamdecoratie

Gordijnen en raamdecoratie maken de sfeer in uw interieur. Het is daarom van belang hier een doordachte keuze in te maken. Hierin voorzien wij u graag van professioneel advies. Neem gerust contact op.

Contact

Gordijnen op maat

Bij gordijnen gaat het niet alleen om kleur en patroon, maar ook het materiaal van een stof. Het is een kunst deze diverse factoren tot één passend geheel te maken. Kennis Interieur heeft een zeer groot assortiment gordijnstoffen: Van zowel betaalbare eigen merk stoffen, tot exclusieve stoffen van diverse merken in alle materialen en/of patronen.

Het is uiteraard ook belangrijk hoe een gordijn geconfectioneerd (gemaakt) wordt. Hierin bieden wij alle mogelijkheden, waarvan de confectie met veel aandacht, vervaardigd wordt. Bij gordijnen zijn er diverse mogelijkheden betreffende ophangsystemen. Ook hierin hebben wij een groot assortiment: Van standaard gordijnrails, luxe gordijnroedes met uiteenlopende designs tot elektrisch bedienbare rails.

Raamdecoratie

Naast gordijnen zijn er ook tal van andere mogelijkheden (al dan niet gecombineerd met gordijnen) met betrekking tot raamdecoratie. Denk bijvoorbeeld aan Horizontale (houten) jaloezieën, Multishades, Paneelgordijnen, Rolgordijnen, Vouwgordijnen, Plisségordijnen, Duettes, en meer! De mogelijkheden zijn onbeperkt en zeer divers.

Onze raamdecoratie en gordijnen zijn van een gedegen kwaliteit en wij staan garant voor een mooi eindresultaat! Kijk bijvoorbeeld bij onze projecten op deze website of onze social media om meer door ons geleverde raamdecoratie te zien.

Neem gerust contact op

Neem gerust contact op, wanneer u vragen heeft over gordijnen en/of andere raamdecoratie. Wij helpen u graag met inspiratie en passend advies.

Neem
contact op
Mijn favoriete projecten