Meubels en woonaccessoires

Graag adviseren wij op het gebied van meubels en accessoires voor uw interieur. Kennis Interieur levert wanneer gewenst ook de meubels. Wij hebben goede contacten bij leveranciers van diverse merken en andere fabrikanten. Meer weten? Neem direct contact op.

Contact

Meubels en accessoires volledig naar uw wens

Wij leveren meubels en accessoires in alle soorten en maten, er zijn ook mogelijkheden om deze te custom samen te stellen naar uw eigen smaak en wensen. Bij Kennis Interieur is er een mooi aanbod aan meubels die zijn te personaliseren naar uw wensen en eisen. Onder ons eigen label “Kennis” kunnen wij de meubels af laten werken in verschillende stoffen, kleuren en vormen. Bankstellen, eetkamerstoelen en fauteuils zijn een onderdeel van ons label Kennis.

Accessoires en verlichting

Bij Kennis Interieur beschikken we ook over een breed assortiment aan accessoires en verlichting om uw woninginrichting compleet te maken. Van betaalbare producten tot exclusieve accessoires en de meest buitengewone verlichting. Dus of het nu standaard of bijzonder moet zijn, origineel of exclusief, in onze showroom is een aanbod te bekijken en zijn eventueel andere mogelijkheden te bespreken.

Kennis Interieur heeft voor uw woninginrichting een oplossing die bij u past. In onze showroom is ons aanbod te bekijken en te bespreken. Hier kunt u vrijblijvend advies ontvangen voor wat het beste bij u en uw ruimte aansluit.

Ook voor maatwerk

Liever maatwerk? Maak een afspraak om een persoonlijk interieuradvies te krijgen! Alle kleur en detailopties zijn mogelijk! In onze showroom zijn alle stalen en stoffen te bekijken en te bespreken.

Neem
contact op
Mijn favoriete projecten