Meubelstofferen

Complimenteer uw meubels met stoffen die de laatste trends of juist uw unieke stijl en smaak uitstralen, elke kleur, print of patroon geeft een ander gevoel aan de ruimte. Meer weten? Neem contact op.

Contact

Interieurstoffen

Stoffen zijn er in vele soorten en variaties, elk met hun eigen karakter. Wol, katoen, linnen, zijde, leder, maar ook de mooiste polyesters en viscose. Deze kunnen toegepast worden bij gordijnen, meubels en wandbekleding. Ton sur ton, pastels of contrasterende kleuren. Of wat te denken van rijke paisley patronen, ikat, damast, strepen of zelfs geborduurde stoffen.

Onze interieurstoffen bestaan uit zowel gordijnstoffen, wandbekleding als meubelstoffen, en zijn geschikt voor het (laten) maken van gordijnen, spreien, plaids en kussens. Wanden te laten bekleden met mooie rijke stoffen en texturen. Als ook voor het (her)stofferen van meubels. In onze speciale ruimte voor stoffen en stalen zijn honderden verschillende soorten stoffen aanwezig, bezoek onze showroom om deze te bekijken.

Meubelstoffering

Voor meubels maken we gebruik van meubelstoffen die aan de juiste martindale voldoen. Dit houd in dat de stof vooraf getest is voor intensief gebruik, levensduur en kwaliteit. De stofstalen aanwezig in onze stofkamer zijn dan ook geselecteerd op deze kenmerken. Ook met oog op nieuwe trends, stijlen, prints en patronen, worden de stofstalen persoonlijk uitgekozen uit het grote aanbod dat beschikbaar is. Samen kunnen wij op zoek naar de perfect passende stoffen voor uw nieuwe of te herstofferen meubels.

De stoffen zijn eindeloos te combineren en toe te passen aan uw meubels in elke ruimte. Ook aan extra details zoals passementen, wat extra aan te brengen details op stof zijn, kan worden gedacht. Wilt u een extra brede brand toe voegen, een contrasterend kleur garen, een combinatie van verschillende stoffen zoals bijvoorbeeld leder en linnen, meerdere kleuren gebruiken, alle opties zijn mogelijk! Advies in meubelstoffering is vrijblijvend en hier zijn daarom geen kosten aan verbonden. Voor het opnieuw laten stofferen van uw bestaande meubel kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. De offerte word gebaseerd op het te stofferen meubel met de door u uitgekozen stof.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over stoffen en/of meubelstoffering? Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Zoekt u iets speciaals? Wij vinden het voor u! Laat het ons weten!

Neem
contact op
Mijn favoriete projecten