De meubels van Kennis Interieur

Op zoek naar bijzondere meubels? Bij Kennis Interieur bent u aan het juiste adres. Met contacten bij vooraanstaande leveranciers en meubels van ons eigen label Kennis, zijn de mogelijkheden eindeloos. Van betaalbare designmeubelen tot volledig custom samengestelde meubels op maat.

Navigation Left Navigation Right

Banken

Bij Kennis Interieur is er de mogelijkheid om banken te personaliseren naar uw eigen wensen, wilt u meedoen met de laatste woontrends of heeft u een favoriete kleur? Wilt u iets bijzonders en unieks? De Kennis zitbank is een van onze meubels die door Jos Kennis zelf is samengesteld. Deze is zo na te bestellen of te veranderen naar een kleur, stof, of opstelling naar uw wens. Dit is tot in de kleinste details mogelijk, denk hierbij aan poten of onderstel, stiknaden, passementen (decoratief garen), opstelling, kleur en stofkeuze. Wilt u bijpassende losse kussens of een poef? Deze meubels zijn vervaardigd met kwalitatief vakmanschap en heeft daarom een levertijd van een paar maanden. Neem contact op voor uw vragen of meer informatie over deze dienst.

Ook zijn er andere leveranciers bij Kennis Interieur die de mogelijkheid geven om uw meubels zelf samen te stellen, zoals INNO zitmeubelen. Zij hebben een collectie van fauteuils, loveseats, banken en hoekbanken. Deze collectie is geselecteerd door Jos Kennis vanwege de hoge kwaliteit en vakmanschap van Nederlandse bodem. De opties zijn enorm en daarom het beste te bespreken en te bekijken tijdens een persoonlijke afspraak.

Fauteuils

Ook bij fauteuils is er de mogelijkheid om deze te personaliseren naar uw wens of advies hiervoor te krijgen bij Kennis Interieur. Onder het label Kennis is een collectie van fauteuils waarbij u kleur, stof, onderstel, stiknaden, etc. kunt uitkiezen.

Ook staan er in de showroom van Kennis Interieur in Bladel fauteuils die door Jos Kennis geselecteerd zijn. Welke geheel naar advies of uw smaak samen te stellen zijn. Maak een afspraak om de verschillende mogelijkheden te bekijken en te bespreken.

Meer over… / Meubels

Bezoek onze webwinkel

Meer producten van Kennis Interieur ontdekken? Bezoek dan onze webwinkel.

Shop online
Mijn favoriete projecten