Maatwerk

Wanneer u op zoek bent naar unieke items, accessoires of een compleet styling project wil realiseren, dan moet u bij Kennis Interieur zijn. Neem contact op, we helpen u verder.

Contact

Unieke woninginrichting met Kennis Interieur

Kennis Interieur beschikt over een breed assortiment aan meubels, accessoires en andere interieur items die volledig gecustomized kunnen worden. Zoekt u unieke meubels, inbouwkasten, stoffen, wandbekleding of aankleding van uw ruimte dan kunnen wij u bij Kennis Interieur helpen bij het ontwerpen en inrichten van uw droominterieur.

Door onze ervaring en goede contacten in de branche werken we samen met de beste vakmensen, vooraanstaande leveranciers en top ontwerpers en merken. Ook onder ons eigen label “Kennis” hebben wij een ruim aanbod aan kwalitatief vervaardigde topstukken die geheel naar smaak aangepast kunnen worden. Advies voor maatwerk of een styling project is vrijblijvend. Wanneer wij overgaan op het maken van een persoonlijk ontwerp zijn daar kosten aan verbonden. De totale kosten hangen af van de geleverde diensten en dit is per ontwerp verschillend. Met een goedgekeurde offerte gaan wij van Kennis Interieur aan de slag om uw unieke item of styling project te verwezenlijken.

Op zoek naar maatwerk of een uniek styling project?

Neem contact op met Kennis Interieur, wij delen graag onze passie voor woninginrichting met u en worden enthousiast van unieke, creatieve projecten.

Neem
contact op
Mijn favoriete projecten