Vloeren

Op het gebied van vloeren / vloerafwerking zijn er tal van keuzes, Kennis geeft advies over de mogelijkheden en de meest geschikte vloerafwerking voor u.

Op zoek naar advies?

Zachte vloerafwerking

Een vorm van zachte vloerbedekking is beleggen met tapijt, dit is kamerbreed verkrijgbaar, geluidsdempend en geeft een ruimte warmte en gezelligheid. Tapijt is er in eindeloos veel kleuren, prints, dessins, pooltypes en poolhoogtes.

Tapijt kan ook geleverd worden in de vorm van karpet (vloerkleed), voorbeelden van merken in het assortiment van Kennis Interieur zijn oa; Desso, Bonaparte, JAB, Parade, Belakos, Jabo, Van Besouw, wij hebben een ruim aanbod aan stalen van de meest gerenomeerde merken aanwezig in de stalenruimte van onze showroom!

Ook beschikken wij over een mooie en uitgebreide collectie vloerkleden en karpetten.

Harde vloerafwerking

Vormen hiervan zijn onder andere; PVC-vloeren, deze zijn slijtvast, hygiënisch praktisch in onderhoud en zijn te verkrijgen in een hout-, beton- of verschillende soorten steen relief welke niet van echt te onderscheiden zijn. Marmoleum vloeren zijn nog altijd favoriet. Strak design, stijlvol en makkelijk in onderhoud. Deze vloeren zijn duurzaam en gemaakt van 100% natuurlijke materialen en CO2 neutraal geproduceerd.

Marmoleum is de merknaam van linoleumvloeren en zijn beschikbaar in verschillende kleuren en patronen. Een goedkoper alternatief zijn vinyl vloeren, deze zijn geluiddempend, kamerbreed te leggen, watervast, beschikbaar voor vloerverwarming en te krijgen in vele kleuren en dessins.

Kortom eindeloos veel keuze in vloeren, laat u daarom adviseren door Kennis Interieur voor de vloer die het beste bij uw woning en leefstijl past.

Zoekt u advies over vloeren?

Neem contact op, we bekijken graag samen met u de mogelijkheden en geven wanneer gewenst styling advies.

Neem
contact op
Mijn favoriete projecten