Interieurinrichting

Alles op het gebied van interieurinrichting, van advies, aankoop en levering van A tot Z tot vrijblijvend advies op maat en alles er tussenin. Meer weten? Neem direct contact op.

Neem contact op

Interieurinrichting begint bij goed advies

Voor persoonlijk interieur advies komt u naar Kennis Interieur. Samen met u gaan we op zoek naar items en styling die bij uw wensen passen. Van advies voor een ruimte of uw gehele woning of werkplek. De dienst voor persoonlijk stijl en ontwerp advies bieden wij op maat aan, geheel in overleg naar uw wensen en eisen. Advies is vrijblijvend, de totale kosten hangen af van de geleverde diensten en dit is per ontwerp verschillend.

Inspiratie in onze showroom

Bij Kennis Interieur is er altijd een mooi aanbod aanwezig in onze showroom en online! Zit er net niet bij wat u zoekt, dan is er onze dienst om persoonlijk interieur advies te krijgen en gaan we samen op zoek naar persoonlijke unieke items en volledige styling die uw woonruimtes aankleden! Kom eens langs en doe inspiratie op.

Maak een afspraak

Maak een afspraak om persoonlijk interieuradvies te krijgen. Alle kleur en detailopties zijn mogelijk! In onze showroom zijn alle stalen, stoffen en de mooiste woonaccessoires en meubels te bekijken.

Neem
contact op
Mijn favoriete projecten