Particulieren

Kennis Interieur staat voor u klaar om uw interieurwensen te realiseren.

Advies op maat

Zoekt u advies bij het inrichten van uw woning of ruimte, voor raambekleding, wandbekleding, vloeren, meubels of het totaalplaatje? Bij Kennis Interieur is alles mogelijk en te bespreken. Wij gaan graag met u aan tafel zitten om elk project, groot of klein tot een prachtig resultaat te brengen. Dus of het nu gaat om enkel een rolgordijn voor de keuken of een totaalconcept van een geheel interieur, u bent in alle gevallen van harte welkom.

De ervaring leert, dat een persoonlijke benadering door veel mensen op prijs gesteld wordt. Vaak vindt men het daarom makkelijker om thuis, in de vertrouwde omgeving, een keuze te maken. Voordeel hierbij is ook, dat de aangereikte stalen bij het al bestaande meubilair of overige interieur bekeken kunnen worden.

Wij delen onze passie met u!

Zin om samen met ons een concept te maken voor uw unieke interieur? We gaan graag met u aan tafel zitten om samen uw visie op papier te krijgen en een concept te maken voor uw unieke meubels. Dit is waar we bij Kennis Interieur echt enthousiast van worden, uit ervaring weten we dat dit enthousiasme al snel overslaat op onze klant. Dit zorgt voor een unieke ervaring die niet snel vergeten zal worden.

Op zoek naar het beste advies?

Neem contact op met Kennis Interieur, wij staan voor u klaar om al uw vragen en wensen op het gebied van woninginrichting te beantwoorden.

Neem
contact op

Recente
Projecten

Navigation Left Navigation Right
Er is nog geen bericht!
Mijn favoriete projecten